SMJEŠTAJ

Apartman koji iznajmljujemo zauzima čitavo prizemlje kuće i površine je 100 m2. Sastoji se od tri udobne spavaće sobe od kojih su dvije dvokrevetne i jedna jednokrevetna. Tu je također velika dnevna soba sa trpezarijom, dobro opremljena kuhinja te dvije kupaonice sa WC-om. Dnevna soba izlazi na veliku terasu koja se nalazi ispred kuće i u potpunosti je na raspolaganju gostima. Apartman se iznajmljuje za dvije do pet osoba, o čemu ovisi cijena dnevnog zakupa. Bez dodatne naplate gostima je na raspolaganju parking za više vozila, roštilj, WiFi, kao i cijeli niz drugih pogodnosti. Također nudimo mogućnost iznajmljivanja bicikla i električnog skutera, šetnje sa konjima te sudjelovanje u aktivnostima vezanim uz naše životinje ili sezonsko branje plodova.

Ujutro ćemo Vam rado pripremiti doručak koji uključuje domaća jaja, kozji sir napravljan od mlijeka naših koza, ombolo, slaninu, salate prema želji i druge domaće proizvode. Jedno tjedno sa mora dobivamo tek ulovljenu svježu ribu koju možemo prema želji gostiju pripremiti na gradelama ili na druge načine. Uz sve obroke nudimo domaći svježe ispečeni kruh!

Imanje se nalazi u zelenom dijelu Istre, okruženo vinogradima, poljima i šumama. Idealno je mjesto za različite aktivnosti – hodanje, vožnja biciklom, električnim skuterom ili šetnja na našem konju Trojanu, da spomenemo samo neke. Lokacija je također idealna za goste koji žele istraživati istarske gradove ili posjetiti druga interesantna i uzbudljiva mjesta. Do boljih plaža za kupanje ima između 15 i 20 km.

Apartman
KUĆA ZA ODMOR
Apartman
2 - 5 OSOBA
Apartman
DOBRODOŠLI
Apartman
VRT I OKUĆNICA
Apartman
BESPLATAN WiFi
Apartman
BESPLATAN PARKING